Terug naar de homepage Partners van Actuality nieuws Zoek contact met Actuality Stuur ons een E-mail

Zou het niet prettig zijn om met één druk op de knop software upgrades, patches en/of service packs uit te rollen naar alle aanwezige werkplekken, zowel de intern als extern (bv. laptops) aanwezige werkplekken? Onafhankelijk van het gebruikte operating system (Windows, MAC, Linux, Unix, etc.)! Of het centraal beheren / monitoren van het aanwezige netwerk, of de daaraan gekoppelde apparaten zoals printers, routers, servers, etc.?

IT-infrastructuren worden steeds meer divers en complexer: meer IT gebruikers, die continu meer en hogere eisen stellen aan zowel hard- als software. Ook speelt automatisering steeds vaker een zeer grote en strategische rol binnen het bedrijfsproces. Het is dus belangrijk om de IT-omgeving zo effectief en efficiënt als mogelijk te monitoren en te beheren!

actualITy heeft bijvoorbeeld de oplossingen LANDesk Management Suite en CBR big:eye met elkaar geïntegreerd, waardoor het beheer van de totale IT-infrastructuur nog eenvoudiger wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om van genoemde oplossing ‘slechts’ onderdelen te implementeren; flexibiliteit staat binnen actualITy immers bovenaan!

 

Nieuwsgierig geworden naar de meerwaarde van actualITy? Vult dan het contact formulier in, of mail ons op info@actuality.nl.