Terug naar de homepage Partners van Actuality nieuws Zoek contact met Actuality Stuur ons een E-mail

Steeds meer mensen nemen hun laptop mee op vakantie. Dit is echter niet zonder gevaren. Met de komst van de digitale camera en WiFi is het handig om de laptop mee te nemen op vakantie. De laptop is vaak eigendom van de werkgever, waardoor deze dus ook verantwoordelijk is voor de laptop en de data die er op staat. Het is dus belangrijk voor bedrijven om de beveiliging van zowel de laptop als de data op de laptop goed te regelen.

Het ‘ICT-park’ van bedrijven bestaat echter niet alleen uit laptops, maar ook uit andere PC’s en/of randapparatuur zoals PDA’s, mobiele telefoons, etc.. Veelal breidt het totale ICT-park alleen maar uit, en neemt dus ook het totaal aantal te beheren werkplekken evenredig toe.

Om de kosten van een werkplek tot een minimum te beperken, dient de werkplek zowel technisch als op het gebied van de software in orde te zijn. Desktop Management toepassingen kunnen hierbij van toegevoegde waarde zijn. Vanaf één console worden alle operating systems en softwarepakketten van alle pc’s, laptops, etc. beheerd, onderhouden en geüpdatet. Met behulp van een Desktop Management toepassing is er continu zicht op uw ICT-park; welke hardware en welke software wordt door wie gebruikt, zijn er nog voldoende software licenties beschikbaar, etc. etc.

Nieuwsgierig geworden naar de meerwaarde van actualITy? Vult dan het contact formulier in, of mail ons op info@actuality.nl.

actualITy is al vele jaren actief op het gebied van desktop management. actualITy is gecertificeerd partner van LANDesk, leverancier van desktop management toepassingen.